blog_balkizblog_balkizblog_balkizblog_balkizblog_balkizblog_balkizblog_balkiz

Proteze totale.  

Ky eshte nje realizim klinik i nje proteze totale sipas parimeve biofunksionale BPS dhe me rezinim me injeksion Sistemi Ivocap. Sic mund te shikoni ne fotot ne profil duket qarte realizimi I kurbes SPEE si dhe aplikimi nje artikulacioni qe lejon levizje te lirshme laterale dhe protrusive qe stabilizon protezen. Ky punim eshte realizuar nga Mjeku I Certifikuar i BPS IVOCLAR Dr. Dorina Mele dhe Traineri I Certifikuar i BPS IVOCLAR Z. Uros Kastelic.

Adresa e kontakte

Tel. +355 4 225 94 25
Fax.+355 4 226 70 81
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
web :www.dorinamele.com
Dental Depot +355 69 40 93 547  
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Clinic +355 69 20 86 331
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Gen.Manager +355 69 20 93 544
Lab email :  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 
 

Pakt i qarte

Kompania Ivoclar Vivadent Albania u ofron klienteve te saj nje pakt te qarte ne raport midis paleve, ne favor te plote te klienteve ne lidhje me termat e qualitetit dhe garancise ne produkte e sherbime. 

 

Ivoclar Vivadent Albania konsideron marredheniet me klientet si ceshtje paresore.