Programi i Konferences

Lexo te plote

Lektoret ne Konference

Shiko CV

Informacione te pergjithshme.

Lexo te plote

Leksione ne Konference

Lexo disa

Pakt i qarte

Kompania Ivoclar Vivadent Albania u ofron klienteve te saj nje pakt te qarte ne raport midis paleve, ne favor te plote te klienteve ne lidhje me termat e qualitetit dhe garancise ne produkte e sherbime. 

 

Ivoclar Vivadent Albania konsideron marredheniet me klientet si ceshtje paresore.