Kolegji Dentar

DEPO DENTARE E AUTORIZUAR  

Kompania jone eshte distributor zyrtar i fabrikave te meposhtme qe jane lider ne industrine dentare.IvoclarBego, Kavo, Renfert, Amann, Ceka, Brasseler, WP-Dental, Kettenbach, Strauss, Alpro Medical, Dentalfarm, Dabi Atlante, Ju mund te blini tek ne te gjitha produktet e ketyre kompanive si dhe do te keni ne dispozicionin tuaj te gjithe literaturen qe na ofrohet prej tyre. Ne gjithashtu organizojme trainime periodike ne Shqiperi , Gjermani e Liechtenstein me qellim qe te azhornojme klientet tane me te rejat e teknologjise. 

Kontakto menjehere;
Tel : +355 4 2259 425 / Fax: +355 4 2267 081 / e-mail :  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Adresa e kontakte

Tel. +355 4 225 94 25
Fax.+355 4 226 70 81
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
web :www.dorinamele.com
Dental Depot +355 69 40 93 547
Clinic +355 69 20 86 331
Gen.Manager +355 69 20 93 544

Pakt i qarte

Kompania Ivoclar Vivadent Albania u ofron klienteve te saj nje pakt te qarte ne raport midis paleve, ne favor te plote te klienteve ne lidhje me termat e qualitetit dhe garancise ne produkte e sherbime. 

 

Ivoclar Vivadent Albania konsideron marredheniet me klientet si ceshtje paresore.