Kolegji Dentar

Drejtuese e ekipit mjekesor dr. Dorina Mele

Klinika eshte e kompletuar me nje staf punonjesish dhe aparature te cilat lejojne zgjidhjen e nje game te gjere diagnozash prej atyre bazike deri tek ato me nivel te larte veshtiresie teknike . Ekipi I klinikes perbehet nga mjeket Dorina Mele (CV), Mirora Ngjelina (CV) si dhe asistentet e tyre te cilet bejne trajtimin e te gjitha diagnozave dentare pervec kirurgjise maxillofaciale dhe asaj te implanteve Keto dy procese zhvillohen nga kirurgu gjerman Dr. Med. Dent. Peter Schraegle ( CV) I cili bashkepunon me ne qe prej Janarit 2008 dhe eshte I pranishem sipas nje programi vjetor te parapercaktuar.

Te gjitha punimet protetike te klinikes perfshire dhe suprastrukturat mbi implante realizohen ne laboratorin tone nga laboranti gjerman I nivelit ( meister zahntechnicher ) Z. Artur Battenfeld ( CV) I cili eshte prezent me kohe te plote si dhe nga ndihmesit e tij.

I gjithe ekipi trainohet ne menyre periodike nga firmat prodhuese te materialeve dentare gjermane dhe zvicerane qe kompania perfaqeson per Shqiperine gje qe mundeson perdorimin e materialeve me moderne dhe aplikimin e teknologjive me te reja qe prezantohen ne shkencen dentare. Me poshte po ju prezantojme nje galeri te disa prej diagnozave me te spikatura te trajtuara prej nesh.

Trajtime dhe sherbime

PROFILAKSIA:

  • Mbushje profilaktike ( silanime )
  • Pastrim i gurezave
  • Pastrim i cipave te dhembeve me rere
  • Flourizime
  • Llakime te dhembeve me mbindjeshmeri
  • Shina profilaktike

 

MBUSHJE DIREKTE:

  • Grada te ndryshme me nanokompozite ( punime konservative )

TRAJTIME DHE RITRAJTIME TE KANALEVE TE RRENJEVE ( ENDODONTIA 


GRAFI TE VOGLA DIGITALE

ZBARDHIME

PUNIME PROTETIKE

  • Fikse/inleje, kurora dhe ura porcelani, metal porcelani, dhe krejtesisht estetike ( komplet porcelani pa metal), faseta estetike.
  • te levizshme / proteza parciale te thjeshta ose te skeletizuara, proteza totale me injeksion / derdhje.

KIRURGJI IMPLANTESH

PROTEZE FIKSE DHE TE E LEVIZSHME MBI IMPLANTE (TE GJITHA LLOJETE ZGJIDHJEVE)

KYRETAZHE KIRURGJIKALE

Adresa e kontakte

Tel. +355 4 225 94 25
Fax.+355 4 226 70 81
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
web :www.dorinamele.com
Dental Depot +355 69 40 93 547  
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Clinic +355 69 20 86 331
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Gen.Manager +355 69 20 93 544
Lab email :  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 
 

Pakt i qarte

Kompania Ivoclar Vivadent Albania u ofron klienteve te saj nje pakt te qarte ne raport midis paleve, ne favor te plote te klienteve ne lidhje me termat e qualitetit dhe garancise ne produkte e sherbime. 

 

Ivoclar Vivadent Albania konsideron marredheniet me klientet si ceshtje paresore.