Importues dhe distributor i materialeve dhe pajisjeve dentare

Na lejoni tju sugjerojme materialet me efikase dhe pajisjet me te mira ne fushen e dentistrise moderne.

Import dhe distribuim te materialeve dhe pajisjeve dentare te kompanive te meposhtme:

Ivoclar Vivadent, Komet Brasseler, Strauss, Diaswiss, Wp-dental, Kettenbach, Horico, Bego Implante, Kavo Dental, Tavom, EMS, Asa Dental, Ceka, Dental Farm, Amann Girrbach, Renfert, Muss Dental, Kettenbach, Tecnogas, Horico, Wieland, Cattani, Duerr Dental, Dabi Atlante, Cad / Cam, Aspiratore / Kompresore, Scheu Dental, Ortodonti, Alpro, Villa Sistemi Medicali, Melag.

Kolegji Dentar

Shkollimin trevjecar bachelor ne profesionin e laborantit dentar ne Kolegjin “Ivoclar Vivadent & Partners” 

Klinike Dentare

Sherbim dhe restaurim dentar te pacienteve nepermjet klinikes dhe laboratorit tone dentar. Sistemi i studimit  - 3 vjecar ( Diploma Bachelor ). 

Adresa e kontakte

Tel. +355 4 225 94 25
Fax.+355 4 226 70 81
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
web :www.dorinamele.com
Dental Depot +355 69 40 93 547  
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Clinic +355 69 20 86 331
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Gen.Manager +355 69 20 93 544
Lab email :  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 
 

Pakt i qarte

Kompania Ivoclar Vivadent Albania u ofron klienteve te saj nje pakt te qarte ne raport midis paleve, ne favor te plote te klienteve ne lidhje me termat e qualitetit dhe garancise ne produkte e sherbime. 

 

Ivoclar Vivadent Albania konsideron marredheniet me klientet si ceshtje paresore.